Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
https://www.csioz.gov.pl/e-zdrowie-p1/e-recepta/
Może opcja jest ustawiona na podpis kwalifikowany a nie ePUAP i stąd taki błąd. Nie robiłem tego w PPSie, nie wiem czy ma taką opcję, ale można by popatrzeć.Ogólnie ePuapa nikomu bym chyba nie chciał polecać, dlatego nie konfigurowałem.Jako lekarz, jakbym miał ePuapem się uwierzytelniać, to wolałbym kupić podpis elektroniczny jakbym ZUSu nie mógł używać. Zawsze też można się próbować dogadać z przychodniami, gdzie się pracuje, w kwestii finansowania takiego podpisu.
Dobra, udało się z certyfikatem tylko że ZUSowski załatwiłem. A teraz kolejny problem. Szajby dostanę zaraz, kamsoft jedynie co mi powiedział to że mogą być nie wszystkie rubryki w podmiocie wypełnione jak np. mail, telefon itp. i trzeba wszystko wypełnione. Wypełniłem, sprawdzam i dalej to samo .
Sprawdź czy w danych wg instrukcji w PPSie masz dokładnie to samo co w rejestrze zoz i czy to samo zostało wpisane przy generacji certyfikatów P1 (miejscowość, nazwa podmiotu).
U mnie przy tym błędzie kod organu założycielskiego był "L-50" zamiast "50".
Cytat: KMI w Lipca 26, 2019, 10:44:37 amU mnie przy tym błędzie kod organu założycielskiego był "L-50" zamiast "50". A gdzie jest taki kod w Somed?