Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Czy to znaczy że jak się wyśle raport bez określenia kategorii św. to będzie on odrzucony, albo wywali błędy i trzeba będzie poprawiać?
proszę o wyjaśnienie łopatologiczne dla laika, dotychczas w KSPPS w module Raporty jest pozycja Listy oczekujących przy wybraniu opcji Dodaj mam cotygodniowe sprawozdanie i raport za miesiąc a nie mam codziennego , jak to teraz powinienem wysłać?? czy tworzyć codziennie sprawozdania tygodniowe?? ps. aktualne wersja ks-pps Stomatologia, z góry dziękuję
W-M OW NFZ wystosował komunikat. Telefonicznie ustaliłem, że kto złożył wniosek może wysyłać po staremu. Odpowiedź jest przygotowywana (ok. 200 wniosków) i mają pozwolić na taki stan do końca września - co później na razie nie wiadomo.
Jakbyś miał chęć poczytać wątek/forum, to zostało napisane, że w tym piśmie jest zawarta nieprawda i każdy zdrowo myślący go nie wyśle. Poszukaj innych powodów, np. personalna niemoc czy temu podobne. Nie są one techniczne, ale zgodne z prawdą.
Mazowieccy stomatolodzy pracujący w sobotę oraz szpitale mają problem.