Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Czy jest gdzieś komunikat, iż ktoś jest zwolniony z codziennego przesyłania PWT ?Poza osobami, które złożyły wniosek i otrzymały odpowiedź.
myślę, że zgubili mój wniosek i teraz będzie problem, bo nie mam kopii :/
Cytat: Niko w Lipca 03, 2019, 13:42:24 pmmyślę, że zgubili mój wniosek i teraz będzie problem, bo nie mam kopii :/Widzę, że chyba jesteś na początku swej drogi z NFZ. Jeszcze wiele przed Tobą. Zawsze składaj pisma w 2 egzemplarzach, jeden dla NFZ, jeden dla Ciebie.
Good news!!! NFZ warszawski daje odroczki do 31 XII w sprawie PWT.Ale chyba tylko tym, którzy pisali do niego.Carlos
Cytat: Carlos w Lipca 04, 2019, 16:38:25 pmGood news!!! NFZ warszawski daje odroczki do 31 XII w sprawie PWT.Ale chyba tylko tym, którzy pisali do niego.CarlosA jakiś wzór tego pisma? Czy to ze strony NIL?Siódma strona wątku: http://forumpps.pl/index.php?topic=11765.msg83192#msg83192 Wielkopolska Izba LekarskaC.
A jak PWT termin ma się w SZP, sobota i niedziela jest dnie roboczym. Czy w sobotę i niedzielę trzeba wysyłać PWT?