Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Podpis wielu dokumentów - Egate "Wystąpił błąd podczas podpisywaniaSzczegóły błędu: Nie znaleziono certyfikatów na komputerze użytkownika"
A tam na pewno jest do wyboru certyfikat ZUSa a nie podpis kwalifikowany?
właśnie dlatego chciałem to podpisać certyfikatem ZUS bo nim podobno można podpisać zbiorczo
...czy udało się rozwiązać problem z komunikatem: Wystąpił błąd podczas podpisywaniaSzczegóły błędu: Nie znaleziono certyfikatów na komputerze użytkownikaNie mogę przejść akceptacji przez lekarzy w RAM. Infolinia i emaile do CSIOZu bez odpowiedzi Z góry dziękuję za pomoc.
Potwierdzam wszystko co powyżej. Gratuluję, że udało się dodzwonić na infolinię bo mi przez miesiąc ta sztuka nie wyszła.System ticketowy CSIOZ to jakaś massakra. Wysyłam zgłoszenie na ram@csioz.gov.pl. Przychodzi powiadomienie mailowe z hpsm.powiadomienie@csioz.gov.pl z informacją o utworzeniu zgłoszenia z podaniem jego numeru i informacją:CytujUWAGA: Wiadomość wygenerowana przez system, proszę nie odpowiadać.Po dwóch dniach z tego samego adresu przychodzi kolejne powiadomienie z informacją Zgłoszenie zostało rozwiązane. Myśle sobie jest dobrze, ale w treści powiadomienia czytam:CytujSzanowni Państwo,Zwracam się z uprzejmą prośbą o ustalenie jaki OS posiada użytkownik, jaka jest wersja przeglądarki, jaka jest wersja oprogramowanie do użytego podpisu.oczywiście w treści maila ponownie informacja:CytujUWAGA: Wiadomość wygenerowana przez system, proszę nie odpowiadać.No to piszę znowu na ram@csioz.gov.pl (przy czym korzystając z własnych doświadczeń z innymi systemami ticketowymi w temacie maila wklejam numer poprzedniego zgłoszenia) odpisując na zadane pytania a przy okazji zadając pytanie co zrobić żeby im odpisać kontynuując poprzednie zgłoszenie.Oczywiście przychodzi komunikat z hpsm.powiadomienie@csioz.gov.pl z informacją o utworzeniu NOWEGO ZGŁOSZENIA.Po jakimś czasie dostaje znowu powiadomienie z hpsm.powiadomienie@csioz.gov.pl, że to nowe zgłoszenie zostało rozwiązane:oczywiście podane rozwiązanie:CytujPlik musi znaleźć się w jednym z dwóch katalogówC:/zus/ lub D:/zus/Plik z certyfikatem musi nazywać się cert_zus.pfxJeśli będzie dostępny w tym katalogu pod tą nazwą, to pojawi się automatycznie w aplecie z możliwością wykonania podpisu.nie działa chociaż w samej aplikacji szafir widać już certyfikat ZUS to nie można go wybrać Jeżeli zaś chodzi o kwestię kontynuacji ticketów to napisali:CytujW celu kontynuacji zgłoszenia proszę uwzględnić w tytule numer zgłoszeniaCo oczywiście zrobiłem na co mam dowód bo przecież powiadomienie z hpsm.powiadomienie@csioz.gov.pl zawiera oprócz treści mojego maila również jego temat.Odpisałem w poniedziałek (wbrem zakazom) na hpsm.powiadomienie@csioz.gov.pl. Nie dostałem ani powiadomienia o założeniu ticketa ani odpowiedzi na zadane pytania, więc we wtorek wysłałem to samo na ram@csioz.gov.pl (oczywiście wszystkie maile w tytule zawierały numer zgłoszenia) i oczywiście znowu otrzymałem powiadomienie z hpsm.powiadomienie@csioz.gov.pl o utworzeniu nowego zgłoszenia. Do dzisiaj (piątek wieczorem) nie dostałem odpowiedzi.Jak tak ma wyglądać informatyzacja w medycynie w wykonaniu CSIOZ to naprawdę się boję.
UWAGA: Wiadomość wygenerowana przez system, proszę nie odpowiadać.
Szanowni Państwo,Zwracam się z uprzejmą prośbą o ustalenie jaki OS posiada użytkownik, jaka jest wersja przeglądarki, jaka jest wersja oprogramowanie do użytego podpisu.
Plik musi znaleźć się w jednym z dwóch katalogówC:/zus/ lub D:/zus/Plik z certyfikatem musi nazywać się cert_zus.pfxJeśli będzie dostępny w tym katalogu pod tą nazwą, to pojawi się automatycznie w aplecie z możliwością wykonania podpisu.
W celu kontynuacji zgłoszenia proszę uwzględnić w tytule numer zgłoszenia
@simonking, nie ma sensu pisać do mnie maili. Jak mam chwilę to odpisuję na forum.