Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy ktoś z Was rozlicza już osoby z tej grupy? Mam już u jednego z fizjoterapeutów pacjentów, których chciałbym wykazać w oparciu o te nowe umowy. Nie bardzo wiem jak się za to zabrać... może ktoś z Was podchodził już do tego tematu?
Ja już wymiękkam z tym tematem.1. Tryb przyjęcia 8.planowe, skierowanie poza kolejnością2. Uprawnienia dodatkowe w informacjach o pacjencie:- 47CZN - niepełnosprawni poza kolejnącią (dodany dokument)- ZSN - niepełnosprawni rehabilitacja (dodany dokument)Jedyne co dostaje w zwrotkach od NFZ to ciągle ten komunikat:50314057;NIE PRZEKAZANO DANYCH O DOKUMENCIE POTWIERDZAJACYM UPRAWNIENIA DODATKOWE @1;4Czy ktoś juz rozliczył te świadczenia??
Cytat: tom-kom.pl w Sierpnia 02, 2018, 12:59:15 pmJa już wymiękkam z tym tematem.1. Tryb przyjęcia 8.planowe, skierowanie poza kolejnością2. Uprawnienia dodatkowe w informacjach o pacjencie:- 47CZN - niepełnosprawni poza kolejnącią (dodany dokument)- ZSN - niepełnosprawni rehabilitacja (dodany dokument)Jedyne co dostaje w zwrotkach od NFZ to ciągle ten komunikat:50314057;NIE PRZEKAZANO DANYCH O DOKUMENCIE POTWIERDZAJACYM UPRAWNIENIA DODATKOWE @1;4Czy ktoś juz rozliczył te świadczenia??Należy przekazać nr orzeczenia o znacznym stopniu niepełnosprawności. Jeśli chodzi o KS-SOMED, to wydaje mi się, że nr przekazuje się tak, jak na print screenie.