Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Może przestawić datę w komputerze na 30.06.2018?
Data wystawienia - ustaw na 30-06, a datę w komputerze zmien na 30.06 zanim włączysz KS-PPS. Jeśli nie zadziala - kontaktuj sie z Kamsoftem.
Cytat: karolweksler w Lipca 02, 2018, 10:13:05 amData wystawienia - ustaw na 30-06, a datę w komputerze zmien na 30.06 zanim włączysz KS-PPS. Jeśli nie zadziala - kontaktuj sie z Kamsoftem.Teraz nie mam możliwości sprawdzenia Twojego rozwiązania ... sprawdzę wieczorkiem Napisałem też już do kamsoftu z zapytaniem co w takiej sytuacji mam zrobić, bo przestawianie daty w kompie nie jest dobrym rozwiązaniem na przyszłość
przepraszam, że robię podwójne posty i się wtrącam do dyskusji, ale a czy przy wybieraniu rodzaju dokumentu przy eRachunku w "Informacjach dodatkowych w "Interpretacji dokumentu" wybrać DE- e Dokument czy DP - Dane elektroniczne dla dokumentu papierowego ?woj kuj-pomPozdrawiam
Cytat: G@nd@lf w Lipca 02, 2018, 10:24:38 amCytat: karolweksler w Lipca 02, 2018, 10:13:05 amData wystawienia - ustaw na 30-06, a datę w komputerze zmien na 30.06 zanim włączysz KS-PPS. Jeśli nie zadziala - kontaktuj sie z Kamsoftem.Teraz nie mam możliwości sprawdzenia Twojego rozwiązania ... sprawdzę wieczorkiem Napisałem też już do kamsoftu z zapytaniem co w takiej sytuacji mam zrobić, bo przestawianie daty w kompie nie jest dobrym rozwiązaniem na przyszłość A więc nie mam już co sprawdzać z przestawianiem dat w kompie i programie bo SZOI nie przyjmuje już RFX - blokada!Więc cała nadzieja w jakiejś aktualizacji ...
Cytat: G@nd@lf w Lipca 02, 2018, 17:07:46 pmCytat: G@nd@lf w Lipca 02, 2018, 10:24:38 amCytat: karolweksler w Lipca 02, 2018, 10:13:05 amData wystawienia - ustaw na 30-06, a datę w komputerze zmien na 30.06 zanim włączysz KS-PPS. Jeśli nie zadziala - kontaktuj sie z Kamsoftem.Teraz nie mam możliwości sprawdzenia Twojego rozwiązania ... sprawdzę wieczorkiem Napisałem też już do kamsoftu z zapytaniem co w takiej sytuacji mam zrobić, bo przestawianie daty w kompie nie jest dobrym rozwiązaniem na przyszłość A więc nie mam już co sprawdzać z przestawianiem dat w kompie i programie bo SZOI nie przyjmuje już RFX - blokada!Więc cała nadzieja w jakiejś aktualizacji ...A więc aktualizacja rozwiązała problem - napisałem dwa e-maile do Kamsoftu i podziałało Tak więc zamykam temat