Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
informacja winna być przekazana do Oddziału Funduszu w formie elektronicznej, za pośrednictwem serwisu SZOI (w sposób analogiczny do zeszłorocznej informacji. O terminie uruchomienia dedykowanego narzędzia w Portalu Świadczeniodawcy, służącego przekazaniu ww. informacji poinformujemy osobnym komunikatem).
O terminie uruchomienia dedykowanego narzędzia w Portalu Świadczeniodawcy, służącego przekazaniu ww. informacji poinformujemy osobnym komunikatem
Ostateczny termin przekazania przedmiotowej informacji upływa z dniem 14-08-2017r.
W związku z tym, że przekazywane dane winny odzwierciedlać stan zatrudnienia pielęgniarek i położnych w dniu 01-08-2017r., okres ich przekazania do Oddziału Funduszu, winien zawierać się w okresie od 01-08-2017r. do 14-08-2017r.
a ja zgłosiłam to 01.08.2017 i nadal mam statut przesłane.
Aby przepisać stan zatrudnienia pielęgniarek i położnych z jednej umowy do drugiej, należy:
Nadmieniamy, iż złożenie informacji (wniosków) w latach poprzednich, nie zwalnia z obowiązku ponownego jej przekazania.