Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Wersja 2015.00.5.0 to nie patch, tylko pełna aktualizacja mam takową dostępną mogę gdzieś wrzucić
Instalujesz pełną wersję ale taką sprzed 2015.00.5.0, potem robisz aktu do wyżej wspomnianej a później odtwarzasz z kopi lub podmieniasz plik bazy w zależności co masz.
Tutaj akurat nie pomogę bo mam jedną z 2013 a z bieżących z maja 2015, ale może ktoś z Forum ma...
1. Pisz z polskimi literami2. Przed naciśnięciem [wyślij wiadomość] przeczytaj ją - za każdym razem robisz mnóstwo literówek3. Ponownie przed naciśnięciem [wyślij wiadomość] przeczytaj ją. Jak poprawiłeś wszystkie literówki to sprawdź znaki interpunkcyjne i przemyśl czy zdania są logicznie złożone.Gdybyś się zastosował do tych punktów, pewnie byś miał więcej odpowiedzi. A tak to nikt nie chce tracić czasu na zastanawianie się o co Tobie właściwie chodzi. Wybacz, ale trzeba 3 razy czytać Twoje wiadomości żeby je zrozumieć.Piszesz że "skończył Ci się komputer". Co to oznacza? Że padł dysk? Bo jeśli nie to obojętnie jaką wersję PPS zainstalujesz na nowym kompie (jedynie Firebirda zainstaluj takiego jaki miałeś na starym kompie), usuniesz katalog KS a następnie przenosisz go z dysku ze starego kompa.Chyba że padł dysk i masz tylko kopie bazy. Ale czy jak kończy się licencja, to KS-PPS nie aktualizuje do ostatniej możliwej wersji? Wtedy mógłbyś zainstalować jakąś najstarszą pełną instalkę i spróbować wykonać aktualizację z programu.