Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Nic mi nie wiadomo, aby uprawnienia i role się zmieniły. Co więcej nie mają prawa, bo one nie są uzależnione od stanowiska, a od operatora. A tu NIC nie zostało zmienione.
4. Jest problem w przypadku próby zabicia sesji bazy danych z modułu Serwis ? niefortunnie na dwóch stanowiskach zawiesiłaby się dwie sesje co skutkowało komunikatem o niemożności połączenia gdyż dane stanowisko jest już połączone z bazą danych. Oczywiście poprzednio zdefiniowany użytkownik do zabijania sesji zniknął, stworzylem nowego użytkownika gmadm (taki jak w kskonfiguratorze) i nadalem mu uprawnienia zgodnie z opisem na stronie 4 instrukcji obsługi moduł Serwis . Użytkownik został stworzony poprawnie, uprawnienia zostały nadane prawidłowo, mogę się na użytkownika zalogować przez sql plusa, natomiast w KS konfiguratorze nie mogę się zalogować ? pojawia się komunikat na czerwonym tle o błędnym haśle... Nie można więc póki co zabić sesji z modułu Serwis, jeżeli komuś udało się ten problem rozwiązać będę Wdzięczny za informację. Póki co napisałem zapytanie do pomocy Kamsoftu i czekam...Pozdrawiam
Spróbuj gm.
I po ostatniej aktualizacji popsuło mi numeracje stanowisk, końcówki ustawiają się na nowe, kolejne numery, nie mogę ich zmusić do pracy na starych. .ini jest do dupy:D