Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No jeszcze ze 2h trwa, spokojnie można poczekać.
Obawiam się że po takich operacjach kolejka za marzec może nie wyjść poprawnie. Wszelkie przepisywania pacjentów do procedur lepiej zrobić po kolejce za marzec.
Teoretycznie, jeżeli postąpi się wg instrukcji Kamsoftu to powinna wyjść OK bo pacjentów przenosimy (skreślamy) z obecnej kolejki z datą 1.04.2015, więc statystyka na 31.03.2015 powinna być ok.. powinna.. :-/
Jedno mnie zastanawia, dokąd to wszystko zmierza inwestujemy pieniądze w sprzęt i oprogramowanie a tu nagle zawracamy o 180 stopni i wpisujemy dane ręcznie .Czy ktoś tam na górze ma jakiekolwiek pojecie o tym co się dzieje u nas kiedy są podejmowane takie głupie decyzje ?
To kiedy powinno się skreślać pacjentów???( jak można poprawić datę skreślenia) To w takim razie średni rzeczywisty czas oczekiwania też jest źle wyliczony???
null - rekord został pominięty przez import
Mnie się udało, ale musiałem ręcznie poprawić w pliku kod miejsca, bo z pps-a generował się z numerem "2000" z przodu, a w kolcach jest bez tego. Zanim to zrobiłem, to też importowało mi tylko pacjentów. Mam nadzieję, że nie będzie przez to jakiejś kaszany. Piotr może u Ciebie też w tym tkwi sęk?