Dziekuje za podpowiedz- juz zainwestowalem w modul platny firma sie nie cieszy a ja tak bo mam o 1/10 szybciej wprowadzane dane. Byle Kamsoft sie uporal z realizacja zamowienia do jutra czyli 17.02 bo styczen wypadnie z rozliczenia.
hmm ... na szybki termin realizacji zamowien przez Kamsoft bym nie liczyl .. no chyba ze kolejka z poczatku roku juz sie rozladowala, albo masz tam kogos znajomego kto moze "popchnac" sprawe
nie wiem z kim zalatwiasz to zamowienie ale mozesz sprobowac napisac do pani And??eliki Zorzyckiej
azorzycka@kssa.pl, opisz sprawe, napisz dlaczego ci zalezy na szybkiej realizacji zamowienia i moze cos pomoze
a tak przy okazji to czy ktos sprawdzal czy ten modul Rehabilitacja napewno poprawnie generuje swiadczenia ? pytam bo tylko pobieznie w niego zagladalem ale nie widze tam pola do wpisania strony ciala na ktorej wykonywany jest zabieg (lewa, prawa, obustronnie) a jest to wymagane przy produkcie na pracowni 1310
jasne ze mozna pozniej wejsc normalnym trybem edycji w dane swiadczenie (tak jak w module Rozliczenia->Swiadczenia) i to dopisac ale to nie ma sensu bo by trzeba w kazdy produkt jednostkowy wchodzic po koleji i to wybierac :-/
pozdrawiam