Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
HP 3015dn ma podajnik dolny za 500 arkuszy, który zwęża się aż do formatu recepty, bardzo ale to bardzo polecam.W załączeniu zdjęcie pełnego podajnika.
@ndakota, nie wiem dlaczego podajesz info, że HP 2055 nie "toleruje" papieru receptowego w dodatkowym dolnym podajniku. Od 4 lat mam 3 poleasingowe drukarki 2055dn z dodatkowym pojemnikiem na 500szt i bez problemu drukuję z tego recepty i skierowania, skrzydełka ściśle przylegają do boków papieru. W głównym papier A4, w górnym A5 poziomo. Drukowanie naprzemienne, w zależności od potrzeb, nie ma problemu.Oczywiście mój opis dotyczy drukarki z dodatkowym dolnym pojemnikiem.
@ndakotaDzięki. Zadałem podobne pytanie na temat tego podajnika do sprzedawcy (wolę dwa razy dopytać niż później odsyłać) i odpowiedź była, że nie da się rady takiego papieru zmieścić. Mam prośbę - ma ta szuflada jakieś numery swoje, co by można poszukać w necie jeszcze.
Czy ktoś się spotkał z takim problemem i wie jak go rozwiązać?
Co do tego 1006 powinny się wyświetlać komunikaty "kontynuuj". Niestety zdarzało się, że ich nie było. W takim wypadku sugerowałem lekarzowi otworzyć i zamknąć drzwiczki (od tonera). Przeważnie pomagało i drukarka wznawiała wydruk. Minus taki, że strasznie rąbali tym i obawiałem się uszkodzenia. Ale to w końcu ich sprzęt Oczywiście nie zawsze to pomogło.
A używa może ktoś z Was drukarek Brother 5350dn lub HP M401dn? Moje ulubione HP p2015dn są niedostępne i oferują mi powyższe.Pozdrawiam