Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
a co sadzicie o używanych p2015dn ? można mieć używaną z małym przebiegiem i dodatkowym podajnikiem za ok 300złpozdrawiam
A czy uważacie, że model HP DeskJet Ink Advantage 3525 nadaje się do wydruku recept? Próbowałam i miałam problem z ustawienie rozmiaru papieru.
a co sadzicie o używanych p2015dn ? można mieć używaną z małym przebiegiem i dodatkowym podajnikiem za ok 300zł
Do gabinetu polecam drukarkę laserową, małą i wystarczy na USB.
Cytat: slot w Lutego 23, 2015, 20:33:59 pmDo gabinetu polecam drukarkę laserową, małą i wystarczy na USB.Właśnie "taka mała" może nie sprawdzić się przy dużym obciążeniu jak kolega wcześniej pisał. Najważniejsze aby była tania w eksploatacji i lepiej bez oddzielnego bębna, który trzeba co 3-4 tonery wymieniać.Chyba powinienem brać kasę od HP za reklamę ale wszystkie wyższe modele u mnie się sprawdzają: 2015, 2035 i najnowsze M400. Duży minus,albo mi się nie udało, to niemożność zmuszenia ich do pobierania recept z głównego podajnika (może u kogoś to działa i podzieli się know-how?).
Jako nowicjusz w programie (oraz na forum) napotykam na kolejne schodki w obsłudze programu. Udało mi się wycentrować wzór recepty (z pomocą linijki)
prowadzimy pełną EDM w GLR (SOMED), mamy na stanowiskach HP LJ 2055dn z automatycznym dupleksem z dodatkowym trzecim podajnikiem (oczywiście używane)- recepty i skierowania do szpitala, przychodni i na badania idą z dolnego (500szt) A4- wszystkie zlecenia, zabiegi, sanatoria, pieluchy ze środkowego(250szt), górny najmniejszy- poziomo A5- zaświadczenia, zlecenia do gabinetu zabiegowego, inne nietypowe skierowania. Sprawdza się nieźle. Pozdrawiam