dzień dobry,
jak mam rozumieć pytanie w ankiecie dotyczące SPO, o treści czy świadczenia są udzielane przez pielęgniarki posiadające udokumentowane co najmniej 2 letnie doswiadczenie w pracy w opiece w środowisku domowy,, mozna również uwzględnić pracę w domu pomocy społecznej na stanowisku pielęgniarki - 50 % zatrudnionych pielęgniarek, odpowiedzi tak/nie
i w tym przypadku jest możliwe zatrudnienie 4 pielęgniarek z których 3 spełniają kryteria
a w pytaniu ankiety czy świadczenia są realizowane przez pielęgniarki posiadające specjalizacje, kursy...................- 50% zatrudnionych pielęgniarek odpowiedzi tak/nie
następnie jest to samo pytanie ale odpowiedzi spełniam / nie spełniam
mam 4 pielęgniarki z których 3 spełniają kryterium posiadania kursu itd. odpowiedziałam w ankiecie, że posiadam 50% pielęgniarek o uprawnieniach opowiadających wymaganiom, czyli TAK. w kolejnym pytaniu kliknęłam spełniam bo uznałam jeśli ranking odpowiedziałam tak, to w wymaganiu podstawowym tym bardziej odpowiem że spełniam.
Fundusz mi zakwestionował tą jedną bez kursu.
za to w pytaniu dot. tylko doświadczenia zawodowego Fundusz innemu świadczeniodawcy nie kwestionuje jeden pielęgniarki bez 2 letniego doświadczenia