Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
cvc-minInclusive-valid: Wartość '0' jest niepoprawna ze względu na minInclusive '1'.
Zadzwoniłem i miła Pani popatrzyła na e-Fakturę i powiedziała, że jest dobrze i niech tak zostanie. Pobrałem e-Fakturę z SZOI aby zobaczyć i co dziwnego widzę, nagłówek jest Faktura VAT, a data sprzedaży 03-2014. Na wydruku papierowym OK a w e-Fakturze inaczej. Wersja programu PPS 3.3 czyli jeszcze będzie poprawka.
Wydaje mi się że bardziej prawidłowe jest wydrukowanie eFaktury z SZOI bo to jest wydruk na podstawie eDokumentu, który jest oryginałem faktury a w PPS wydruk robimy z czegoś z czego możemy wygenerować efakturę, erachunek, czy standardowy rachunek/fakturę papierową. Niestety to są tylko takie moje domysły. Wczoraj straciłem dużo czasu i wykonałem kilkadziesiąt telefonów żeby potwierdzić, że wydruk może być kopią, ale i tak pani z US nie była za bardzo przekonana do tego co powiedziała