Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Wlecze się dalej na wyszukiwaniu deklaracji bo jakiś geniusz ustawił tam wyszukiwanie po każdym wpisanym znaku (np jak wpisujesz PESEL) zamiast po wpisaniu wszystkich i ew F7 (jak w innych modułach, żeby odświeżyć widok)Pozdrawiam
Dziwne bo u mnie działa bardzo szybko a mam nadzieje ze żaden" geniusz " tego nie wyłączy. Po wpisaniu 6 cyfr pesela mam praktycznie 1,2 pacjentów a tak musiałbym wpisywać cały pesel lub co chwila odświeżać
no i ok, że możesz wpisać np tylko 6 pierwszych cyfrtak samo jest w Rozliczenia->Świadczenia ale tam trzeba jeszcze nacisnąć F7 żeby wyszukało
a w Rozliczenia->Deklaracje wyszukuje bez "proszenia" i u mnie przy kilkunastu tyś deklaracji trwa to nie raz kilkadziesiąt sekund :-/obchodzę to czasami tak, że wpisuje pełny PESEL (czy też tyle ile chce liczb) do notatnika i wklejam w wyszukiwanie PPSa.. głupie ale pomaga
a w Rozliczenia->Deklaracje wyszukuje bez "proszenia" i u mnie przy kilkunastu tyś deklaracji trwa to nie raz kilkadziesiąt sekund :-/obchodzę to czasami tak, że wpisuje pełny PESEL (czy też tyle ile chce liczb) do notatnika i wklejam w wyszukiwanie PPSa.. głupie ale pomagaPozdrawiam