Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Mam nadzieję, że nikt nie liczy na to, że ja osobiście będę głosowal na DrEryka
Tylko Dr Eryk...
A przy okazji - czy na Oraclu można tworzyć backup podczas pracy innych użytkowników w systemie?
2. Nie ma problemów z migracją w razie awarii Firebird -> Oracle ?
Czyli mówiąc łopatologicznie, jest to wyeksportowanie dokumentacji medycznej na inną lokalizację w postaci umożliwiającej jej powtórne zaimportowanie. Wykluczając dodane zdjęcia, itp. Jedynie Wizyta, Rozpoznania, Skierowania, Recepty. Czyli wszystko to co jest w postaci tekstowej.
Wydaje mi się, że nie do końca jest to przemyślane i zmienia całkowite moje spojrzenie na KS-ADMED. O ile wczoraj zrozumiałem, że to fajne rozwiązanie o tyle dziś mam zupełnie inne zdanie na ten temat. Brak możliwości importu zarchiwizowanej wcześniej dokumentacji uważam za bezsensowne.
A teraz pójdźmy dalej w wyobrażenia Temu komuś zdarzyła się następna awaria - tym razem komputera z zainstalowanym KS-ADMED. W związku z brakiem możliwości zaimportowania brakującej dokumentacji na serwer do KS-SOMED utracił tą część która była tylko na KS-ADMED.