collapse

Reklama

Autor Wątek: nieaktualna licencja -jak odczytać dane z programu kspps  (Przeczytany 2626 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline scorpio69

• Początkujący
  • *
  • Pomógł? 0
nieaktualna licencja -jak odczytać dane z programu kspps
« dnia: Marca 22, 2013, 23:16:15 pm »
proszę o podpowiedź jak odzyskać dane w momencie gdy posiadam kopię bezpieczeństwa ale licencja wygasła już pół roku temu.Nawalił mi komputer na którym miałam program ze starą licencją (obecnie po zmianie nazwy podmiotu od 01 01 2012r pracuję na nowej licencji)i chciałam od nowa zainstalować program i wgrać dawną kopię bezpieczeństwa ale problem jest z zainstalowaniem programu a właściwie z inauguracją bo licencja już jest nieaktualna. Proszę o podpowiedź jak to wykonać. Dzięki

Offline jedin

• Ekspert
  • Pomógł? 10
Odp: nieaktualna licencja -jak odczytać dane z programu kspps
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 22, 2013, 23:41:23 pm »
miałem kiedys taki problem, że świadczeniodawca zakończył prace,  a po 2 latach nfz odezwał sie o poprawe błedów, no i w ym czasie zmienił się format korekt do rachunkówi bez aktualizacji nie szło tego zrobic, a kamsoft nie chciał udostępnic licencji na jeden dzien aby e korekty wysłac, pozostało wykupic normalna licencja za ponad trzysta aby naprawic bład za 20zł , no ale udało się ręcznie zrobic w wordzie korekty nie płacąc ani grosza monopoliście...

Offline ted

• Super Specjalista
  • Pomógł? 7
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 23, 2013, 12:53:44 pm »
proszę o podpowiedź jak odzyskać dane w momencie gdy posiadam kopię bezpieczeństwa ale licencja wygasła już pół roku temu.Nawalił mi komputer na którym miałam program ze starą licencją (obecnie po zmianie nazwy podmiotu od 01 01 2012r pracuję na nowej licencji)i chciałam od nowa zainstalować program i wgrać dawną kopię bezpieczeństwa ale problem jest z zainstalowaniem programu a właściwie z inauguracją bo licencja już jest nieaktualna. Proszę o podpowiedź jak to wykonać. Dzięki
Program powinien działać w tej wersji do której obowiązywała licencja. Licencja chyba jest na uaktualnienie a nie na prace programu. Jak miną termin licencji to mogłem dalej pracować ale nie mogłem uaktualnić programu.
Jak masz starą wersje programu to spokojnie uruchomisz program

Offline Przemyslaw

• ForumPPS.pl
  • Administrator
  • Ekspert
  • Pomógł? 33
  • Zachodniopomorski OW
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 23, 2013, 21:04:48 pm »
Tak używać można ale nowa wersja SWIAD juz nie wyśle się.

Offline ted

• Super Specjalista
  • Pomógł? 7
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 24, 2013, 09:34:26 am »
Tak, masz racje nie wyśle prawidłowych świadczeń, ale On chciał odczytać dane a nie pracować dzisiaj na tym programie. Tak to zrozumiałem

Offline Edward_B

• Ekspert
  • Pomógł? 156
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 24, 2013, 17:00:57 pm »
musisz wgrać i zaktualizować program do wersji gdy była ważna licencja
Edward z Kętrzyna

* Szukaj

* Kto jest on-line

• Kropka Gości: 542
  • Kropka Ukrytych: 1
  • Kropka Użytkowników: 9
  • Kropka Użytkownicy online:

Reklama

* Aktywni

Paweł Paweł
9409 Wiadomości
mpi
3356 Wiadomości
PiotrSz
3285 Wiadomości
Michał Michał
3191 Wiadomości
karolweksler
3153 Wiadomości
09061303
3079 Wiadomości
Edward_B Edward_B
2968 Wiadomości
Bartosz Bartosz
2375 Wiadomości
maciek777 maciek777
2201 Wiadomości
cilazapril cilazapril
1634 Wiadomości

Reklama

Reklama

Style:3: index (domyslny), Portal (default), Display (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, portal_above, main, portal_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:8: SPortal.english (domyslny), SPortal.polish-utf8 (domyslny), SPortal.english (domyslny), index+Modifications.english (domyslny), index+Modifications.polish-utf8 (domyslny), SPortal.polish-utf8 (domyslny), index.english (domyslny), index.polish-utf8 (domyslny).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:15 - 738KB. (pokaż)
Użytych zapytań: 28.

[Pokaż zapytania]