Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W ostateczności zostaje SZOI i kopiowanie kodów autoryzacji
Zaraz dojdzie do tego,że NFZ na wniosek Kamsoftu (który nie może ogarnąć swojego programu) usunie komunikaty dotyczące wytycznych, które sam wymyślił, kwadratura k***a koła
Ktoś kiedyś W szedł w spór zbiorowy z mbankiem. Może i my spróbujemy z kamsoftem?
Cytat: maciek777 w Lutego 06, 2013, 20:31:14 pmZaraz dojdzie do tego,że NFZ na wniosek Kamsoftu (który nie może ogarnąć swojego programu) usunie komunikaty dotyczące wytycznych, które sam wymyślił, kwadratura k***a koła Nie kracz kolego .....
Cytat: Carlos w Lutego 06, 2013, 20:34:01 pmKtoś kiedyś W szedł w spór zbiorowy z mbankiem. Może i my spróbujemy z kamsoftem?Kiedyś był pomysł stworzenia stowarzyszenia. Ale myślę, ze i tak będą mieli wyjebane na nas.
Cytat: Paweł w Lutego 06, 2013, 20:37:14 pmCytat: Carlos w Lutego 06, 2013, 20:34:01 pmKtoś kiedyś W szedł w spór zbiorowy z mbankiem. Może i my spróbujemy z kamsoftem?Kiedyś był pomysł stworzenia stowarzyszenia. Ale myślę, ze i tak będą mieli wyjebane na nas.Mieli/mają/będą mieć wyjebane Ban dla mnie post pod postem
Cytat: maciek777 w Lutego 06, 2013, 20:38:28 pmCytat: Paweł w Lutego 06, 2013, 20:37:14 pmCytat: Carlos w Lutego 06, 2013, 20:34:01 pmKtoś kiedyś W szedł w spór zbiorowy z mbankiem. Może i my spróbujemy z kamsoftem?Kiedyś był pomysł stworzenia stowarzyszenia. Ale myślę, ze i tak będą mieli wyjebane na nas.Mieli/mają/będą mieć wyjebane Ban dla mnie post pod postem Czasami trzeba porozmawiać z kimś inteligentnym
Ban dla mnie post pod postem
Kiedy można spodziewać się możliwości stworzenia raportu z tlenoterapii z poświadczeniem ewuś w pierwszym dniu miesiąca? Zgodnie z komunikatem NFZ wystarczy weryfikować tylko w pierwszym dniu natomiast program nie pozwala stworzyć raportu.
Witam,Wytyczne na które się Pan powołuje nie obowiązują- proszę kontaktować się z NFZ w celu wyjaśnienia przesłania nieprawidłowych informacji.NFZ wymaga weryfikacji pacjentów w każdym dniu wykonania świadczenia i przesłania odpowiednich dokumentów z tej weryfikacji.Pozdrawiam,Beata Madej 4260 Sekcja SSE PPSZakład Systemów Ambulatoryjnych Wydział Systemów Ochrony Zdrowia
CytujKiedy można spodziewać się możliwości stworzenia raportu z tlenoterapii z poświadczeniem ewuś w pierwszym dniu miesiąca? Zgodnie z komunikatem NFZ wystarczy weryfikować tylko w pierwszym dniu natomiast program nie pozwala stworzyć raportu.I "zaskakująca" odpowiedź:CytujWitam,Wytyczne na które się Pan powołuje nie obowiązują- proszę kontaktować się z NFZ w celu wyjaśnienia przesłania nieprawidłowych informacji.NFZ wymaga weryfikacji pacjentów w każdym dniu wykonania świadczenia i przesłania odpowiednich dokumentów z tej weryfikacji.Pozdrawiam,Beata Madej 4260 Sekcja SSE PPSZakład Systemów Ambulatoryjnych Wydział Systemów Ochrony Zdrowia Dziękuję za uwagę.