Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Na starym komputerze mam firebird2.0. I drugie pytanie - czy aby zainstalować drugi kspps (inny użytkownik) wystarczy w pierwszym katalogu zmienić nazwę i zainstalować ponownie kspps?
Mam następujący problem z PPS po przeniesieniu na nowy komputer: przy otwieraniu pojawia się komunikat:Kody:902-002-016 nieudana aktualizacja biblioteki aplikacji. Nastąpi przywrócenie poprzedniej wersji.Szczegóły: nieudane kopiowanie pliku C:/KS/KS-PPS/doku/Moduł fiskalny.PDFnie można znaleźć określonego pliku Po kliknięciu OK wszystko chodzi dobrze, wszystkie dane są. Wersja programu 2013.00.2.2Czy taka sytuacja może skutkować? Boję się przejść na nowy komp, żeby mi czegoś nie pogubiło
Cytat: elka w Lutego 25, 2013, 22:38:20 pmMam następujący problem z PPS po przeniesieniu na nowy komputer: przy otwieraniu pojawia się komunikat:Kody:902-002-016 nieudana aktualizacja biblioteki aplikacji. Nastąpi przywrócenie poprzedniej wersji.Szczegóły: nieudane kopiowanie pliku C:/KS/KS-PPS/doku/Moduł fiskalny.PDFnie można znaleźć określonego pliku Po kliknięciu OK wszystko chodzi dobrze, wszystkie dane są. Wersja programu 2013.00.2.2Czy taka sytuacja może skutkować? Boję się przejść na nowy komp, żeby mi czegoś nie pogubiłoWejdź do katalogu ks tak jak podpowiada ścieżka i sprawdź czy nie masz błędu w słowie Moduł a konkretnie w literze "ł" jeśli tak to popraw i powinno być ok, ale jak pisał PanDB błąd nie groźny
Ja mam pytanie związane z przeniesieniem na nowy komputer : czy nie ma problemu z działaniem KS-PPS na Windows 7 starter (32bit) - to jest okrojona wersja windowsa na netbooki ?
(..) jeszcze jedno pytanie z innej beczki- wszędzie mam polskie znaki z wyjątkiem KS-PPS właśnie - jak to zmienić?
Cytat: elka w Lutego 25, 2013, 23:41:41 pm(..) jeszcze jedno pytanie z innej beczki- wszędzie mam polskie znaki z wyjątkiem KS-PPS właśnie - jak to zmienić?Czy przyczyną zaistniałej sytuacji może być zmiana języka na polski w oprogramowaniu komputera PO ZAINSTALOWANIU firebirda i PPS-u ( Windows 7). Nie mogę znaleźć innego powodu... Jeśli tak, to czy muszę całość odinstalować i powtórzyć ponownie instalację?