Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Myślałem że gładko pójdzie niestety w somed pomieszał okresy finansowania świadczeń przy rozbijaniu zestawów świadczeń. Dzisiaj raport nie pójdzie
U nas - wszystkie świadczenia mają potwierdzenia w karcie wykonania usługi. Dodatkowo są wszystkie pliki z eWUŚ. W raportach świadczeń ambulatoryjnych - 100% błędów. Powtarzający się błąd to "brak dokumentu uprawniającego dla okresu finansowania...".Nie wiem jak temu zaradzić, a ludzi szlag trafia.Wprowadzenie zmiany jak w komunikacie:http://www.kamsoft.pl/servlet/news_viewer/wiad?nr=11011nic nie zmienia.
Jest już aktualizacja ale czekam aż kamsoft nam ja zainstaluje.czy ktoś już ma i wie czy pomogła?
chyba jestem ślepy bo po aktualizacji nie wize takiej opcji:4. Dodano opcję modułu Rozliczenia umożliwiającą wysyłanie raportem świadczenia nie zawierające informacji o dokumentach potwierdzających uprawnienia za miesiąc styczeń 2013. Opcja o nazwie Sposób synchronizacji świadczeń w okresach bez wymaganych dokumentów uprawniających znajduje się na zakładce Rejestr świadczeń