Aktualna wersja KS-PPS: 2025.01.4.1 (2025-06-26)Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No to może zapytać OW jaki tryb przyjmować dla takich pacjentów w POZ ??
Cytat: bart w Grudnia 12, 2013, 12:02:45 pmNo to może zapytać OW jaki tryb przyjmować dla takich pacjentów w POZ ??wiadomo 2 = pilnykiedyś pytałem , bo producent oprogramowania , zgodnie z przepisami, w poz nie dodawał trybuodpowiedź była , że choć tryb przyjęcia w poz nie jest wymagany to my jednak wymagamy dla pacjentów obcychco zrobisz ? chcesz rozliczyć -> podajesz trybpodobno oprócz ZOW takie orły są jeszcze w Lubelskim ow nfzdla tych 2 województw producent zmodyfikował oprogramowanie
Cytat: Manioo SE w Grudnia 12, 2013, 12:10:06 pmCytat: bart w Grudnia 12, 2013, 12:02:45 pmNo to może zapytać OW jaki tryb przyjmować dla takich pacjentów w POZ ??wiadomo 2 = pilnykiedyś pytałem , bo producent oprogramowania , zgodnie z przepisami, w poz nie dodawał trybuodpowiedź była , że choć tryb przyjęcia w poz nie jest wymagany to my jednak wymagamy dla pacjentów obcychco zrobisz ? chcesz rozliczyć -> podajesz trybpodobno oprócz ZOW takie orły są jeszcze w Lubelskim ow nfzdla tych 2 województw producent zmodyfikował oprogramowanie Ja się rozliczam w Lubelskim OW NFZ i od dawna podaję brak danych do tych usług i nie ma problemu z rozliczeniem.