Aktualna wersja KS-PPS: 2025.01.4.1 (2025-06-26)Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dzięki za pomoc.Z aplikacji mam problem z aktualizacją, gdyż mam serwery proxy w pracy gdzie mam zainstalowane PPSy a aplikacja nie może przedostać się przez nie mimo wpisywanych danych w zakładce o Proxy
A ostatnie aktualizacje z FTP spowodowały, że z wersji 2013.00.0.8 zrobiła się 2013.00.0.2 Czekam więc grzecznie na FT, gdzie pojawi się aplikacja albo jak się wk..... to jutro zabiorę PCta do domu i zrobię aktualizację online.Czy masz może jakieś inne rozwiązanie aby PPS zaktualizować ?Hubert
a co do urlopu i rozliczeń to coś o tym wiem.. już nie raz leżałem na plaży i z szumem fal w tle wyjaśniałem z NFZ dlaczego np Portal NFZ w szablonie rachunku zaokrągla nam pół grosza w górę, a przy imporcierachunku żąda zaokrąglenia tego nieszczęsnego pół grosza w górę a to wszystko blokuje fakturki na setki tyś zł..żonka też mnie już chce za to powiesić i wcale się jej nie dziwie :-(pozdrawiam
[...]Wpisuję port 8080, taki jak przy www (czy może ma być inny ?? pytanie do znawców)
Przy okazji, po aktualizacji do 2013.00.1.2, KS-PPS łączy się z proxy na skonfigurowanym porcie