Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Uzupełnienie zbierania eWUŚ wygenerowanych dla opiekunów i uzupełnieniu własnego PESEL na karcie pacjenta zostanie udostępniona w dniu dzisiejszym.
Cytat: Waverane w Lutego 01, 2013, 10:08:57 amUzupełnienie zbierania eWUŚ wygenerowanych dla opiekunów i uzupełnieniu własnego PESEL na karcie pacjenta zostanie udostępniona w dniu dzisiejszym.Coś mi się zdaje, że problem dotyczy jedynie pozycji gdzie opiekun został wybrany z listy pacjentów a nie tylko wpisany pesel opiekuna?W takim przypadku pewnie tylko id opiekuna się zapisuje a pole pesel opiekuna pozostaje puste. Ale to tylko moje przypuszczenia.W każdym razie cały czas czekam na ftp
WIELKA RADOŚĆ W KAMSOFCIE. NARESZCIE ZNALEŹLI BATA NA TYCH CHAMÓW CO NIE CHCIELI PŁACIĆ ZA IMPORT AMBULATORYJNY TYLKO KORZYSTALI Z RAPSTATA. KONIEC SAMOWOLKI. DAWAĆ PIŃCET ALBO SPIERDALAĆ
Podzielę się swoimi uwagami:1. U mnie raport na SZOI się zaimportował ale przy 33 wizytach błąd:"Dokument elektroniczny potwierdzający uprawnienia, wystawiony przez NFZ o przekazanym id nie został wygenerowany przez NFZ (prosimy o weryfikację przekazanego id)"Czyli czeka mnie poprawianie.
Może się przydaMaksymalnie program pozwala zaimportować do 3000 kodów xml naraz, powyzej wywala bład.Przedchwilą sprawdzone.
Cytat: KAMA w Lutego 01, 2013, 10:10:34 amPodzielę się swoimi uwagami:1. U mnie raport na SZOI się zaimportował ale przy 33 wizytach błąd:"Dokument elektroniczny potwierdzający uprawnienia, wystawiony przez NFZ o przekazanym id nie został wygenerowany przez NFZ (prosimy o weryfikację przekazanego id)"Czyli czeka mnie poprawianie. Ja ma to samo, wiadomo jak to poprawić? W Kielcach informatycy powiedzieli, że będą analizowali sytuację.