Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Przecież dopisku nie trzeba dodawać w szablonie Podczas wydruku wybiera się odpowiednią opcję z listy i później program sam zapamiętuje.
Problemem jest to, że nikt nie ma ani czasu ani ochoty na prowadzenie za rączkę przy każdym problemie. Instrukcja wyżej jest czytelna. Osobiście jakoś sobie poradziłem choć miałem problem z wyborem włąściwego szablonu Podpowiem tylko, że Nowy i Dodaj to może być to samo.
Cytat: Paweł w Lutego 04, 2013, 19:51:30 pmProblemem jest to, że nikt nie ma ani czasu ani ochoty na prowadzenie za rączkę przy każdym problemie. Instrukcja wyżej jest czytelna. Osobiście jakoś sobie poradziłem choć miałem problem z wyborem włąściwego szablonu Podpowiem tylko, że Nowy i Dodaj to może być to samo.Witam, to mój 1-szy post więc proszę o wyrozumiałość. Ja też mam problem z jego wyborem. Stworzyłem go zgodnie z informacją powyżej, lecz na etapie wyboru szablonu do druku są widoczne w dolnej części okna: "ustawienia drukowania" (w -> kontrakty/rachunki refundacyjne/f5/fakturę VAT) w nazwie szablonu tylko 2 zdefiniowane pozycje: (FAKTURA VAT DLA RACHUNKU REFUNDACYJNEGO oraz FAKTURA VAT DLA RACHUNKU REFUND. DŚ ) a pod SF10 przyciski F2 Dodaj i SF2 nowy są nieaktywne. Czy to kwestia braku któregoś uprawnienia? Pracuję na koncie administracyjnym. Proszę o pomoc.
Cytat: Aleks w Lutego 06, 2013, 23:57:44 pmCytat: Paweł w Lutego 04, 2013, 19:51:30 pmProblemem jest to, że nikt nie ma ani czasu ani ochoty na prowadzenie za rączkę przy każdym problemie. Instrukcja wyżej jest czytelna. Osobiście jakoś sobie poradziłem choć miałem problem z wyborem włąściwego szablonu Podpowiem tylko, że Nowy i Dodaj to może być to samo.Witam, to mój 1-szy post więc proszę o wyrozumiałość. Ja też mam problem z jego wyborem. Stworzyłem go zgodnie z informacją powyżej, lecz na etapie wyboru szablonu do druku są widoczne w dolnej części okna: "ustawienia drukowania" (w -> kontrakty/rachunki refundacyjne/f5/fakturę VAT) w nazwie szablonu tylko 2 zdefiniowane pozycje: (FAKTURA VAT DLA RACHUNKU REFUNDACYJNEGO oraz FAKTURA VAT DLA RACHUNKU REFUND. DŚ ) a pod SF10 przyciski F2 Dodaj i SF2 nowy są nieaktywne. Czy to kwestia braku któregoś uprawnienia? Pracuję na koncie administracyjnym. Proszę o pomoc.Nie dałeś ptaszka domyślny.
Cytat: maciek777 w Lutego 07, 2013, 00:04:56 amCytat: Aleks w Lutego 06, 2013, 23:57:44 pmCytat: Paweł w Lutego 04, 2013, 19:51:30 pmProblemem jest to, że nikt nie ma ani czasu ani ochoty na prowadzenie za rączkę przy każdym problemie. Instrukcja wyżej jest czytelna. Osobiście jakoś sobie poradziłem choć miałem problem z wyborem włąściwego szablonu Podpowiem tylko, że Nowy i Dodaj to może być to samo.Witam, to mój 1-szy post więc proszę o wyrozumiałość. Ja też mam problem z jego wyborem. Stworzyłem go zgodnie z informacją powyżej, lecz na etapie wyboru szablonu do druku są widoczne w dolnej części okna: "ustawienia drukowania" (w -> kontrakty/rachunki refundacyjne/f5/fakturę VAT) w nazwie szablonu tylko 2 zdefiniowane pozycje: (FAKTURA VAT DLA RACHUNKU REFUNDACYJNEGO oraz FAKTURA VAT DLA RACHUNKU REFUND. DŚ ) a pod SF10 przyciski F2 Dodaj i SF2 nowy są nieaktywne. Czy to kwestia braku któregoś uprawnienia? Pracuję na koncie administracyjnym. Proszę o pomoc.Nie dałeś ptaszka domyślny.sęk w tym, że dałem
Cytat: Aleks w Lutego 07, 2013, 00:16:52 amCytat: maciek777 w Lutego 07, 2013, 00:04:56 amCytat: Aleks w Lutego 06, 2013, 23:57:44 pmCytat: Paweł w Lutego 04, 2013, 19:51:30 pmProblemem jest to, że nikt nie ma ani czasu ani ochoty na prowadzenie za rączkę przy każdym problemie. Instrukcja wyżej jest czytelna. Osobiście jakoś sobie poradziłem choć miałem problem z wyborem włąściwego szablonu Podpowiem tylko, że Nowy i Dodaj to może być to samo.Witam, to mój 1-szy post więc proszę o wyrozumiałość. Ja też mam problem z jego wyborem. Stworzyłem go zgodnie z informacją powyżej, lecz na etapie wyboru szablonu do druku są widoczne w dolnej części okna: "ustawienia drukowania" (w -> kontrakty/rachunki refundacyjne/f5/fakturę VAT) w nazwie szablonu tylko 2 zdefiniowane pozycje: (FAKTURA VAT DLA RACHUNKU REFUNDACYJNEGO oraz FAKTURA VAT DLA RACHUNKU REFUND. DŚ ) a pod SF10 przyciski F2 Dodaj i SF2 nowy są nieaktywne. Czy to kwestia braku któregoś uprawnienia? Pracuję na koncie administracyjnym. Proszę o pomoc.Nie dałeś ptaszka domyślny.sęk w tym, że dałemTo ewentualnie kopię szablonu stworzyłeś na podstawie innego niż 2 które Ci się wyświetlają w momencie wydruku (tylko screen mnie przekona ), możliwe też że to kolejny bug Kamsoftu...
przy tworzeniu kopii szablonu, poszukaj oryginału z identyczną nazwą, z tego co pamiętam te od faktury vat są gdzieś w srodku , może wybrałes szablon o podobnej nazwie z początku drzewka..