Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czemu mnie nie dziwi geniusz ludzi z nfz:nfz:Poprawiajcie błędy bo odblokowany jest 2017, poprawiajcie, poprawiajcie.szpital:wiemy i poprawiamy widzieliśmy komunikat dot. odblokowania wszystkich umów i wysłaliśmy część raportów tylko mamy od razu komunikat że zablokowane są umowy.nfz:eeeee, poprawiajcie, poprawiajcie ja nie chcę mieć żadnych błędów.
Pożar w siedzibie NFZ. Zapaliła się serwerownia przy próbie przetworzenia danych o kolejkach pacjentów do roku 2045. Dzwonią więc na straż pożarną i zgłaszają że się pali. Dyżurny strażak odpowiada: - Jak na NFZ to wolny termin mamy w lutym 2019 i musicie mieć własnego węża. Jak prywatnie to możemy być za 10 minut.
Zakup licencji i ludzi do skonfigurowania pps z medisem w 2019:-Luty, próby wykupienia licencji-Kwiecień(końcówka miesiąca), licencja kupiona.-Maj, próby przekonania dyrektora do sprowadzenia ludzi z kamsoftu w sprawie skonfigurowania pps z medisem(wiadomo zapłacić trzeba), dyrektor da znać później w tej sprawie.-Sierpień, wznowienie tematu i dyrektor odpowiada: "Dobrze, udzielam zgody, ale pieniądze sobie znajdźcie"