Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Problem w tym, że bez żadnego dokumentu da radę wpisać. Jeżeli wybierzesz jakiś dokument to musisz wpisać wymagane dane (to tak na obecną chwilę)
Przykład 3W przypadku, gdy świadczenie trwało od 01.01.2013 r. do 10.01.2013 r. wszystkie dni muszą być objęte przez odpowiednie okresy finansowania np.: od 01.01.2013 r. do 10.01.2013 r. okres finansowania ze wskazanym tytułem uprawnień ubezpieczony (U) wskazanym dokumentem np. of-rmua natomiast bez konieczności wskazania danych dokumentu tj. nip, miesiąc, rok
Jednocześnie przypominamy, że od lutego wymagane będzie przekazywanie dla tytułu U pełnych danych o dokumentach.
Usuwanie potwierdzeń? Takich przypadków jak Twój raczej nie będzie zbyt wiele w skali kraju więc wątpię w taką funkcjonalność w KS-PPS. Ale zawsze można do nich napisać.
Faktycznie, każdy ma chyba kilku delikwentów świecących na czerwono w pps i wtedy przydałaby się możliwość usuwania z bazy błędnych weryfikacji ewuś, żeby wprowadzić np oświadczenie...
Jeżeli wyślesz potwierdzenie negatywne z dokumentem ubezpieczenia to prawdopodobnie odrzuci takie coś. Mam nadzieję, że program będzie błyskał inteligencją w takim przypadku.
Cytat: Paweł w Stycznia 23, 2013, 21:27:11 pmJeżeli wyślesz potwierdzenie negatywne z dokumentem ubezpieczenia to prawdopodobnie odrzuci takie coś. Mam nadzieję, że program będzie błyskał inteligencją w takim przypadku.co jak co ale nawet w przypadku dziurawej siatki czy też pękniętej piłeczki do ping ponga chyba nikt by nie wpadł na pomysł, żeby program wysyłał czerwonego ewusia zamiast dokumentu uprawniającego?