Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Witaj!Czy ten sam moduł importuje zarówno potwierdzenia zrobione przez Serwusia przechowywane na serwerze w Kamsofcie, jak i te, zrobione z Ewusia i zapisane na dysku?
A jak jest z importem w przypadku, gdy potwierdzenia na Serwusiu były robione na różnych logowaniach - każda rejestratorka ma swój login i hasło.
Ciekawy jestem, co zrobi SZOI z raportem styczniowym, kiedy na początku miesiąca albo nie sprawdzano uprawnień w eWUŚ, albo sprawdzano lecz nie pobierano potwierdzeń itd. Wszyscy się uczyli. Czy system odrzuci świadczenia, także pacjentom uprawnionym, których nie sprawdzono? Boję się tego, bo mam taki cały pierwszy tydzień. Pacjenci są uprawnieni, ale nie zostali sprawdzeni w dniu wizyty.
Czy potwierdzenia pacjentów sprawdzanych przez Terminarz - automatycznie (zapisywane wg ścieżki np. d:\ewus) będą wysyłane wraz z raportami do NFZ - czy należy im w tym pomóc ??
Co sprawdziłem: 3. ZASYSA też spakowane pliki "orginalne" z katalogu CWU ( patrz wyżej a propos kopii).