Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam. Podstawowe pytanie - od czego zacząć? Zapewne wpisać dane jednostki, personel, następnie co? Pacjentów z deklaracjami, czy umowy?Siedzę przeglądam i myślę, jaka kolejność, żeby nie robić czegoś dwa razy? Pozdrawiam
hmm.. to Someda można kupić bez wdrożenia ze strony Kamsoftu ? świat się zmienia.. kiedyś nie do pomyśleniapozdrawiam
Osoba rozliczająca , dziewczyna amator rozlicza pps kilku specjalistów i do tej por POZ w innym w/w programie . Ma tupet i to wrabia , jak coś to zapycha do NFZ. . Kilkanaście lat sie udawało . To i teraz myslę ,że też . Ja nie jestem w temacie.
Widziałem niedawno taką rozpiskę tylko na troche więcej stanowisk
Póki co jednak żyje i jest naprawdę łebskim gościem ----- choć to lekarz.
Same ceny w oprogramowaniu rozumiem. Tylko te ceny usług. Nadzór autorski, szt. 2 to znaczy, że dwóch panów w gajerach chodzi i paczy jak się wdraża? Cytat: PanDB w Stycznia 18, 2013, 19:54:35 pmPóki co jednak żyje i jest naprawdę łebskim gościem ----- choć to lekarz. Ale jeszcze się trzyma?
Sam kamsoft w PPS od 2007 roku miał kilkaset aktualizacji.