Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
gdy wywaliło net
Jasne, że wywala Np. jak jakiś ch*j przetnie kable.
Najczęściej to podobno awaria masowa (NETIA), średnio 3 razy w tygodniu im się zdarza jestem w trakcie zmiany operatora.
Współczuję, mój dostawca neta jest na szczęście mega solidny...
Cytat: maciek777 w Stycznia 30, 2013, 22:10:07 pmWspółczuję, mój dostawca neta jest na szczęście mega solidny... Operator Przyjazny Tobie?
Myślałem, że próbujesz dodać/poprawić podstawę ubezpieczenia z poziomu dodawania usługi. W tym miejscu można to zrobić jedynie dodając dokument. Bez dokumentu jest to możliwe tylko na karcie pacjenta - zgodnie z tym co napisano w opisie aktualizacji.
Cytat: mpi w Stycznia 23, 2013, 21:27:17 pmMyślałem, że próbujesz dodać/poprawić podstawę ubezpieczenia z poziomu dodawania usługi. W tym miejscu można to zrobić jedynie dodając dokument. Bez dokumentu jest to możliwe tylko na karcie pacjenta - zgodnie z tym co napisano w opisie aktualizacji.Sama podstawa ubezpieczenia up. U nie wystarczy. Trzeba podać przynajmniej rodzaj dokumentu uprawniającego (sam rodzaj tylko w styczniu) np. RMUA, ale PPS nie akceptuje samego rodzaju bez dodatkowych parametrów np. Nip płatnika
Cytat: adamus w Stycznia 31, 2013, 13:47:16 pmCytat: mpi w Stycznia 23, 2013, 21:27:17 pmMyślałem, że próbujesz dodać/poprawić podstawę ubezpieczenia z poziomu dodawania usługi. W tym miejscu można to zrobić jedynie dodając dokument. Bez dokumentu jest to możliwe tylko na karcie pacjenta - zgodnie z tym co napisano w opisie aktualizacji.Sama podstawa ubezpieczenia up. U nie wystarczy. Trzeba podać przynajmniej rodzaj dokumentu uprawniającego (sam rodzaj tylko w styczniu) np. RMUA, ale PPS nie akceptuje samego rodzaju bez dodatkowych parametrów np. Nip płatnikaja wiem co napisałem ale cz Ty czaisz tematy w których się udzielasz? Przeczytałeś dokładnie o co chodzi i czego dotyczy moja wypowiedź którą cytujesz?