Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Na początku w przypadku nadmiernej częstotliwości logowań można się spodziewać 15 minutowego ograniczenia dostępu do usługi eWUŚ, sygnalizującego świadczeniodawcom posiadanie wadliwego oprogramowania.
Departament InformatykiAndrzej StrugDyrektor Departamentu Informatykipokój P1-13Marek Ujejskiz-ca Dyrektorapokój P1-12sekretariat - pokój P1-11tel. 22 572 61 61faks 22 824 07 49
najgorsze jest to że dzisiaj jest 29.01 a w programie nie mamy możliwości wyłapania czy nie brakuje gdzieś uprawnienia - chociaż w eksporcie by się przydało do podglądu ...
Pozwólcie, że zadam jedno pytanie w sprawie regulaminu eWUŚ. Jak zaczynałem uzyskiwać dostęp do eWUŚ (jakoś w listopadzie 2012 roku) to był do przeczytania i zaakceptowania regulamin (który oczywiście tak na wszelki wypadek mam pobrany). W chwili obecnej nigdzie takiego regulaminu nie potrafię znaleźć (podczas dodawania upoważnienia dla świadczeniodawcy, ani administratora, ani operatora). Czy wiecie coś co się stało z regulaminem? Przestał obowiązywać? I jedynym warunkiem korzystania z eWUŚ jest zaakceptowanie tego co podaje SZOI podczas dodawania upoważnienia?Kurcze chyba cichaczem wycofali regulamin...
Ale jeśli jesteś pewien Michał, że to zmiana IP powoduje blokowanie to proponuję kontakt z Departamentem Informatyki Centrali NFZ. Ja gdybym miał taki problem to bym zadzwonił do nich.