Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Cytat: maciek777 w Stycznia 23, 2013, 20:22:29 pmZachciało mi się, można wpisać podstawę ubezpieczenia bez konieczności wypełniania dokumentu No widzę Mam nadzieję, że to przejdzie
Zachciało mi się, można wpisać podstawę ubezpieczenia bez konieczności wypełniania dokumentu
(...)Uproszczono proces dodawania i poprawniania dokumentów uprawniających. Dla uprawnienia "ubezpieczony" zniesiono wymagalność dokumentu uprawniającego tylko na karcie pacjenta (np. w przypadku zaopatrzenia medycznego nie jest on wymagany). (...)
Tzn teraz np wybierasz rodzaj dokumentu i okienko sie samo dopasowuje do wypelnionych danych. Nie masz pol ktore nie wiadomo po co sa. Tzn dopisywalem dzis pacjenta z legitymacja emeryta. Wybralem legitymacja i mialem tylko pola numer, wydano i z rozwijanej listy do wyboru kto wydal.
Cytat: maciek777 w Stycznia 23, 2013, 20:22:29 pmZachciało mi się, można wpisać podstawę ubezpieczenia bez konieczności wypełniania dokumentu ale to już jest od wersji 2013.00.0.0
Przeczytaj dokładnie opis aktualizacji. Jeśli po przeczytaniu dalej nie daje rady to przeczytaj jeszcze raz gwarantuję, że po którymś razie da radę