Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Chociaż raz ktoś przyznał jak jest naprawdę. Wszędzie tylko - jest zajebiście, ok, nie będzie problemu, ociekamy zajebistością.Dlatego pewnie szkolenia będą robić fdla pracowników funduszu.No chyba, że Pani informatyk się wymknęło coś co nie powinna powiedzieć
Noworodki nie są takie złe, aczkolwiek mi się nie spieszy do kolejnego
P.S Czy ktoś słał już statystykę w tym roku? Przechodzi normalnie tworzenie raportu, jakieś sensacje związane z ewusiem przy tworzeniu raportu?
mpi to jeszcze nic. Nawet dostalem odpowiedz od kogos z nfz "To zadzwoni Pan do swoich programistow/informatykow bo to w programie do rozliczen sie robi wszystko".
A poświadczenie unijne wpisane jako inny dokument ubezpieczenia.
A jak się wkurzyłem i mnie pytały co to są te poszczególne artykuły na oświadczeniu to im powiedziałem, że jestem informatykiem a nie prawnikiem i nie znam się na ustawach. Niech zawołają na szkolenie prawnika.
Cytat: devgron w Stycznia 23, 2013, 18:47:20 pmmpi to jeszcze nic. Nawet dostalem odpowiedz od kogos z nfz "To zadzwoni Pan do swoich programistow/informatykow bo to w programie do rozliczen sie robi wszystko".hmmmmmm pan B.S.?
Masz doczynienia z UZD?
A może na ekranie pokazywałeś im wzór oświadczenia to w takim razie zgubiony jesteś
Ja to jestem ciekaw jak oni prowadzą dokumentacje medyczną...