Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ale nie w module POZ
POZ ma swoje prawa jak wiem do końca maja 2013. Porozumienie. Ale pewnie chodzi o deklaracje, a co z usługami płatnymi typu Położna POZ. Nie wiadomo jak do tego podejdą.
A od czerwca być może zmieni się ona. Być może nie będzie deklaracji a płatne będą usługi. Ja słyszałem nawet plotki o JGP w POZ...
Cytat: Tedik w Grudnia 30, 2012, 21:19:50 pmPOZ ma swoje prawa jak wiem do końca maja 2013. Porozumienie. Ale pewnie chodzi o deklaracje, a co z usługami płatnymi typu Położna POZ. Nie wiadomo jak do tego podejdą.POZ nie ma swoich praw. W POZ wprowadzamy usługi tak samo jak w każdym innym rodzaju - czyli sprawdzamy w eWUŚ bądź wprowadzamy dokumenty ubezpieczeniowe. Ile razy mamy to trąbić na tym forum???A co do maja... do maja w POZ obowiązuje stara forma finansowania. A od czerwca być może zmieni się ona. Być może nie będzie deklaracji a płatne będą usługi. Ja słyszałem nawet plotki o JGP w POZ...
1 stycznia 2013 r - zaimportowana umowa, dodanie świadczenia dla pacjenta zweryfikowanego via eWUŚ, wygenerowany raport - PUSTYa chciałem zobaczyć co idzie w swx-ie
anonima ale jest w opisie drerykamoże tego pomęczę, ale nie bardzo juz mi się teraz chce, właśnie skonfigurowałem na 2013 jedną przychodnię ( dreryk) i popatrzyłem na wprowadzanie ubezpieczen, fajnie jest - po wyborze podstawy jest wybór dokumentu a po wyborze dokumentu wymagane okienka ewuś owszem tez jestwydruki recept z kodami sąoświadczenia też