Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Do tego należy dodać aktywowanie deklaracji do nowej umowy x liczba świadczeniodawców A co do konfiguracji modułu POZ to w ADMIN przy zmiennej umowa dla poz wywalam wszystkich operatorów i dla pozycji - (czy li dla wszystkich) ustawiam tą samą umowę. Tak to bym się pochlastał.
Witam. Mało nas pracuje w dziale, i na koniec roku było trochę za dużo do zrobienia, więc sprawozdawczością zająłem się dziś, czytam wątki o ewuś od 5 godzin i chyba posiwiałem, ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy jak zaczniemy wprowadzać od przyszłego tygodnia świadczenia z tego tygodnia bez tych potwierdzeń, muszę wybrać każdemu z "urzędu" oświadczenie, ale kserokopię tych oświadczeń będę wysyłał tylko "czerwonych" pacjentów tak ??
Aha, a jak się ma sprawa z pielęgniarkami POZ, sprawozdaję tylko co miesiąc listę i ten załącznik co i ile było w miesiącu, tam jakieś potwierdzenia obowiązują ?
Lepiej mam. Odpowiedź z OW Bydgoszcz:-Czu muszę na SPO oraz Oddziale Rehabilitacji (21dni) sprawdzać dzień w dzień uprawnienia pacjenta?- Nie. Tylko przy przyjęciu
Co ciekawsze pojawił się 27 grudnia komunikat dla uzdrowisk :O Przecież w Uzdrowiskach (UZD) skierowania przysyła sam wielki NFZ... Co ja mam do tego czy to oni się podłożyli?!
Opiszcie jak robicie to bo ja osiwieje... 24 lata i już siwy?!