Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
oczywiście pacjent weryfikowany będzie raz na zawsze, ale tylko przy tej wizycie przy której był zweryfikowany. Czyli nie okaże się z rok, że trzeba robić korekty
e_WUŚ nie jest obowiązkowy
Świadczeniodawca obowiązany jest do uzyskania we właściwym OW NFZupoważnienia do korzystania z systemu Elektronicznej Weryfikacji UprawnieńŚwiadczeniobiorców
a mi sie marzy taka opcja w PPS-ie lub skrypt,który codziennie sprawdzałby uprawnienia wszystkich pacjentów w baziepotem mógłbym na koniec miesiąca wpisywać tylko swiadczenia
Manioo SECytuja mi sie marzy taka opcja w PPS-ie lub skrypt,który codziennie sprawdzałby uprawnienia wszystkich pacjentów w baziepotem mógłbym na koniec miesiąca wpisywać tylko swiadczeniaNie wyobrażam sobie tego, eWUŚ pierwszego dnia "odleciałby" na półroczne wakacje.W ciągu miesiąca mój świadczeniodawca ręcznie dokona około 200-400 zapytań a Twoje marzenie dałoby w przybliżeniu ilość = 30 dni x ~6000 deklaracji... Biedny eWUŚ.
Czy nie moze byc normalnie Ku...a ...... Zawsze musi byc cos nie tak . By utrudnic skomplikowac itd.