Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Mnie nieco intryguje opis pola formularza:Pieczątka adresowa Świadczeniodawcy uwzglądniająca numer umowy z Narodowym Funduszem ZdrowiaJak pamiętam takie pieczątki już "wyszły" z obowiazkowego użytkowania ( chodzi o nr. umowy )
Jeszcze jedna sprawa do omówienia dot. oświadczenia.w opise SWIAD 5.7 mamy coś takiego dla elementu of-oswiadczeniejakid 1(tzn. musi wystepować) do 20 znaków Identyfikator oświadczenia nadawany przez świadczeniodawcę.Na samym dokumencie nie ma miejsca na taki ID.
Pisałem już o tym w 4 poście tego wątku.Ja na przychodniach każę zeszyty pozakładać i zacząć numerować te oświadczenia.
Pacjent "ewusioNegatywny" idzie do POZ (pisze oświaczenie) dostaje skierowanie do specjalisty (ten sam świadczeniodawca dwa gabinety dalej ) czy musi wypełnić dwa oświadczenia (do POZ i AOS ??) ??
Wielkie dzięki!!!, czy można by mieć prośbę o zapisanie tego pdfa w postaci formularza aktywnego?
Cytat: bart w Grudnia 17, 2012, 15:57:16 pmPacjent "ewusioNegatywny" idzie do POZ (pisze oświaczenie) dostaje skierowanie do specjalisty (ten sam świadczeniodawca dwa gabinety dalej ) czy musi wypełnić dwa oświadczenia (do POZ i AOS ??) ??Ale oświadczenia będą się różnić numerem umowy z NFZ
Nie mogłem patrzeć na to oświadczenie więc postanowiłem tak na szybko troszkę dostosować je do codziennego użytkowania.
Cytat: Magic2000 w Grudnia 11, 2012, 20:12:47 pmNie mogłem patrzeć na to oświadczenie więc postanowiłem tak na szybko troszkę dostosować je do codziennego użytkowania.a ja proszę o jeszcze ................... o dostosowany wzór oświadczenia opiekuna
A co jest z nim nie tak poza miejscem na pieczątkę ?