Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zawsze dawaj wszystkie harmonogramy bezterminowo. Unikniesz na przyszłosć kolejnego klikania.
kod części VII systemu resortowych kodów identyfikacyjnych, identyfikujący komórkę w strukturze organizacyjnej podmiotu leczniczego, kod części VIII systemu resortowych kodów identyfikacyjnych, będący kodem charakteryzującym specjalność komórki organizacyjnej,
Uwaga ? Nie można dodać harmonogramu w okresie od 2012-01-01 do 2013-12-31 ponieważ harmonogramy w pozycji zgłoszenia nie posiadają w tym okresie ciągłości
Ok, dzięki. Mam jeszcze pytanie odnośnie aktualizacji. Mam przesunąć ważność wszystkich harmonogramów no i harmonogramy miejsca jak i sprzętu mam bezterminowo jednak dla personalu mam do 2012-12-31. Gdy chcę zmienić na 2013-12-31 to otrzymuję błąd:CytujUwaga ? Nie można dodać harmonogramu w okresie od 2012-01-01 do 2013-12-31 ponieważ harmonogramy w pozycji zgłoszenia nie posiadają w tym okresie ciągłości W takim razie jak mam zmienić te harmonogramy skoro system blokuje taką możliwość a NFZ wymaga?
Nie ma ch*ja, nie zmienisz daty obowiązywania harmonogramów na 2013 rok w umowie obowiązującej do końca 2012.