Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Ja tam wszędzie zera wpisuje. Chyba że mam wpisane w różne -> miejsca komercyjne to mi się na zleceniu samo uzupełnia.Część VIII - 4 znakowy kod charakteryzujący specjalność komórki organizacyjnej są określone przez rozporządzenie MZ. Można sobie wydrukować i zobaczyć z jakiej komórki jest wystawione skierowanie.Jest jeszcze http://www.rejestrzoz.gov.pl/
czyli co bez poprawiania się nie obejdzie niestety wpisanie "0" nic nie da bo i tak odrzuca, nie na wszystkich pieczątkach są te kody i teraz dzwoń dowiaduj się w poradniach z których jest skierowanie jakie to kody maja być masakra tyle powiem
Wpisanie zer załatwia problem
To wszystko zależy kto przyjedzie na kontrolę. Ja jestem po kilku kontrolach w ostatnim czasie i takimi rzeczami się interesowali. Nawet nie wytknęli że na skierowaniu nie ma wszystkich pieczątek. Głównie ich interesowała zgodność harmonogramu podanym w ofercie, a harmonogramem rzeczywistym pracy poradni oraz prawidłowość wykazywania porad.
...Zastanawia mnie jednak to ze po wyborze program pokazuje np w VII kodzie resortowym zamiast 023 tylko 23 mimo że na karcie miejsca wykonania usług wpisałem uprzednio 023 - czy to potem będzie wywalało błąd GDR czy też nie, bo pole puste nie będzie.