Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
WitamNa stronie NFZ pojawiła się informacja żeby uzupełnić w posiadanym sprzęcie:nazwy producenta, modelu, numeru seryjnego oraz roku produkcji, ja mam wpisane w gabinecie pielęgniarki tylko "Wyposażenie gabinetu pielęgniarki" co macie wpisane w takiej sytuacji w wymaganych pozycjach?
Pisałem już o tym w innym wątku. Kobieta, która umieściła ten komunikat twierdzi że musimy sobie jakoś poradzić jej rada to wpisać producenta i model jednego z elementów wchodzących w skład wyposażenia. Trochę to bzdura i ciekawe czy osoba, która przyjdzie na kontrolę się z nią zgodzi Oczywiście pani się nie przyzna że kiedyś tak doradzała.Spytałem czy może będzie lepiej wpisać "różni producenci" i "różne modele" to niby przytaknęła, ale jak dalej spytałem czym w takim razie się to różni od dotychczasowych kreseczkach w tym polu to powiedziała, że kresek ma nie być.Chcesz to dzwoń i atakuj pod numer tel. 52 3252829. Im więcej będzie telefonów to może się z tego wycofają w przypadku niektórych pozycji. Chociaż biorąc pod uwagę że termin jest do 6 lutego to wszyscy wpiszą jakieś głupoty a 8 czy 9 lutego odwołają to np. dla POZ ale i tak już nikt nie zrobi ponownie kresek.A swoją drogą to powinnaś mieć jeszcze w sprzęcie oprócz wyposażenia gabinetu to dodatkowo neseser
W Lubelskim taka akcja miała miejsce rok albo dwa temu, (...)
Cytat: pjon w Stycznia 25, 2013, 20:32:48 pmW Lubelskim taka akcja miała miejsce rok albo dwa temu, (...)I w Mazowieckim też to zrobią...