Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Następne razy już aktualizuje się szybciej. Jedynie przy pobieraniu pokazuje mi, że błędna suma kontrolna przy pliku OSOZ. Ale daję jeszcze raz aktualizacja i wtedy już jest ok.
Cytat: Paweł w Stycznia 03, 2012, 14:15:59 pmNastępne razy już aktualizuje się szybciej. Jedynie przy pobieraniu pokazuje mi, że błędna suma kontrolna przy pliku OSOZ. Ale daję jeszcze raz aktualizacja i wtedy już jest ok.poprawka na OSOZ jest chyba w 2012.00.0.5
wykupiłem dodatkowo odpłatność,........
Witamwykupiłem dodatkowo odpłatność, jest jakiś automat by bloz się sam aktualizował?, czy trzeba pamiętać i po każdym obwieszczeniu które będzie w tym roku co 2 miesiące trzeba robić samemu?Pozdrawiam
Cytat: it.bydg w Stycznia 03, 2012, 21:42:44 pmwykupiłem dodatkowo odpłatność,........Zamierzam toto też kupić. Zdaje egzamin, podpowiada? Jest wart zachodu....?A przede wszystkim co ta opcja potrafi?Pzdrw
Cytat: it.bydg w Stycznia 03, 2012, 21:42:44 pmWitamwykupiłem dodatkowo odpłatność, jest jakiś automat by bloz się sam aktualizował?, czy trzeba pamiętać i po każdym obwieszczeniu które będzie w tym roku co 2 miesiące trzeba robić samemu?PozdrawiamADMIN -> ADMIN -> OPCJE -> AUTO_BLOZ_AKT -> TAKCytat: Norbert w Stycznia 03, 2012, 22:31:29 pmCytat: it.bydg w Stycznia 03, 2012, 21:42:44 pmwykupiłem dodatkowo odpłatność,........Zamierzam toto też kupić. Zdaje egzamin, podpowiada? Jest wart zachodu....?A przede wszystkim co ta opcja potrafi?PzdrwDopisuje na recepcie automatycznie informacje o odpłatności. Jak ktoś ma specjalistyczną poradnię to nie zawsze się opłaca kupić bo się wykorzystuje tylko kilka leków z obwieszenia MZ. Można te leki sobie samemu wpisać w kartoteki -> podręczne słowniki -> odpłatność leków. W POZ współczuje wpisywać samemu.
Mat takie pytanie: czy mając wersję 5-o stanowiskową firebirdową powinienem wykupic bloz odpłatność na każde stanowisko czy wystarczy na serwer?