Termin szkolenia: 21-22 grudnia 2011 roku
Miejsce: Warszawa, siedziba Centrali NFZ, ul Grójecka 186, sala 3.09
Głównym celem projektu jest poprawa jakości zarządzania w systemie ochrony zdrowia poprzez poprawę polityki informacyjnej prowadzonej przez NFZ w stosunku do świadczeniodawców (podmioty prowadzące działalność leczniczą w oparciu o kontrakt z NFZ) oraz w stosunku do świadczeniobiorców (pacjentów) poprzez podjęcie działań edukacyjnych i informacyjnych.
Szkolenie skierowane jest do pracowników zakładów opieki zdrowotnej posiadających umowę o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej zawartą z OW NFZ albo udzielających świadczeń zdrowotnych finansowanych ze środków publicznych na podstawie innych tytułów.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Pytam sie dla kogo to szkolenie w takim TERMINIE?
?//
Z chęcia skorzystałabym z drugiego dnia szkolenia ponieważ mój staz pracy jest krótki i chciałabym poznać, popytać jednym słowem doszkolic się w tym co robię, no, ale ten termin to jest porażka...
Sądze, ze zorganizowano to dla ludzi z Warszawy i okolic... Ja mieszkam bardzo daleko od stolicy, mam rodzinę a przecież to okres świąteczny...
Pzdrawiam wszystkich i życzę wesołych świąt