Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
W tym roku do aktualizacji trzeba dawać wpisy do rejestrów czy wystarczy zaświadczenie o posiadanych wpisach i wniosek o rachunku bankowym
zapomniałem spytać o podwykonawców ale chyba dołożę
Cytat: maciek777 w Listopada 15, 2011, 10:23:30 amzapomniałem spytać o podwykonawców ale chyba dołożę Dokładasz same umowy czy razem z aktualnymi potwierdzeniami zawarcia tych umów?
ale slyszalem cos o harmonogramie rotacyjnym tylko nie wiem jak On dziala
Hej sorki, ja z nieco innym zapytaniem, chodzi mi o wykonanie harmonogramu.Czy mozna wpisac harmonogram rotacyjny? i w jaki sposob to zrobic? w szoi nie ma chyba takiej opcji...Pozatym ilu lekarzy- stomatologow mozna do niego wprowadzic? Mam umowe na 12tys p-ktow na m-c czyli niecały etat, wychodzi chyba 0,8 etatu. czyli jeden lekarz, ale slyszalem cos o harmonogramie rotacyjnym tylko nie wiem jak On dziala? i w jaki sposob jest weryfikowany na SZOI. Teoretycznie chcialbym aby przyjmowali u mnie 3 lekarze, czyli moze byc jeden co 3 tygodnie? Czy SZOI jakos weryfikuje te dni? W aktualizacji chyba mozna napisac ze lekarze bedą przyjmowali rotacyjnie. w/g prawa rotacja moze byc co tydzien? a co bedzie jak Ona bedzie w tyg? Czy SZOI to sprawdza poza tym ze dany lekarz musi byc wprowadzony do umowy? Powiedzcie jak to mozna rospisac i jak sie pozniej nie pogubic we wpisywaniu danych oraz co jest w przypadku jak jeden lekarz nagle zachoruje i w tyg bedzie go zastepowal drugi..co i kiedy wtedy trzeba zmieniac? czy moze nic nie trzeba zmieniac tylko wyjasnienie ze np lekarz byl chory lub nei mogl . Dzieki, temet troche skomplikowany ale moze ktos znajdzie wyjscie.. Jestem z mazowieckiego NFZ, a panie na linni jakos nie bardzo wiedzą. dzieki