Aktualna wersja KS-PPS: 2025.01.4.1 (2025-06-26)Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W związku z powyższym ZOBOWIĄZUJEMY Państwa do pobrania raportów za ww miesiące oraz do wystawienia stosownych korekt.
Ponadto informujemy, że za następne okresy rozliczeniowe, komunikat o przeprowadzonej wstecznej weryfikacji, [..] dostępny tylko za pośrednictwem portalu SZOI
Dzwoniliście pod podane numery telefonów? (pod żaden nie można się dodzwonić).Jak mam rozumieć to cale odzyskiwanie pieniedzy przez nfz? np.:Po kazdej weryfikacji usuwałem tych 405 i 412- i co ja jeszcze mam im zwracac kase za to że zgon był w połowie miesiąca ( i musze im oddać te grosze za cały miesiąc?) - no chyba nie wiedzą gdzie szukac pieniędzy!
Pobierasz ponownie rozliczenie deklaracji, potrzysz na już wystawiony rachunek i na nowy "szablon". Jeżeli się różnią to robisz korektę tak aby wyszło tyle ile w nowym "szablonie".
Na Mazowszu są dostępne raporty HTML - można zobaczyć wyniki od razu w przeglądarce
Witam i proszę o pomoc, czy te raporty wczytujemy do pps-a? Jak wystawiamy korekty?Z góry dziękuję