Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie No nie jestem masochistÄ? i kopiÄ? robiÄ?.
po naprawieniu tego b??Ä?du mam kolejny motyw z database shutdown , a teraz nawet instalka mi siÄ? zbiesi??a,
aha czy u Was tez aktualizacja na serwerze wyglada tak ze jezeli z PPSa uruchomie aktualizacje, to sie sciaga, instaluje, aktualizuje program i go ponownie uruchamia, jednoczesnie uruchamiajac aktualizacje bazy i wtedy wyskakuje ostrzezenie i kaze zamknac program (co jest logiczne) ?u mnie takie cos jest od samego poczatku .. ale nauczylem sie z tym zyc ;-) [po prostu zamykam program, aktualizuje baze i dopiero jade dalej
Cytat: PiotrSz w Września 11, 2008, 14:12:10 pmaha czy u Was tez aktualizacja na serwerze wyglada tak ze jezeli z PPSa uruchomie aktualizacje, to sie sciaga, instaluje, aktualizuje program i go ponownie uruchamia, jednoczesnie uruchamiajac aktualizacje bazy i wtedy wyskakuje ostrzezenie i kaze zamknac program (co jest logiczne) ?u mnie takie cos jest od samego poczatku .. ale nauczylem sie z tym zyc ;-) [po prostu zamykam program, aktualizuje baze i dopiero jade dalejTak samo jest u mnie. Do tej pory nie rozumiem tego i przesta??em siÄ? staraÄ? zrozumieÄ?.
Przyda??aby siÄ? te?? bardzo funkcja od??Ä?czenia klient??w od serwera. Upierdliwe jest dzwonienie do 20 os??b.
Przy okazji jeszcze jest jaka?? mo??liwo??Ä? robienia aktualizacji klient??w z automata ?Czy trzeba ka??dÄ? z osobna odpaliÄ? ?Jak to z tym jest bo chyba moja metoda nie jest za dobra bo musze biegaÄ? do ka??dego kompa w sieci/
to jeszcze pytanko jak powinien wyglÄ?daÄ? prawid??owy plik konfiguracyjny ?