Witam.
Otrzymałem pismo z NFZ w sprawie rozliczenia umowy za 2009r.
W tej umowie były bledy , ktore trzeba było poprawic, czesc usunac a czesc rozliczyc z nadwykonań.
Wydawalo mi sie ze wszystko zrobilem dobrze, zwlaszcza ze zrezygnowalem z przesylania raportów rozliczeniowych, gdyz przechodzac na obecny Nowy system rozliczeniowy SZOI za mnie wygenerował raporty rozliczeniowe oraz wystawił szablony.
Okazało sie ze niestety SZOI to zle zrobił. Zle mi naliczył jednostki i do NFZ wyslalem zle rachunki.
System mi naliczył o 11 jednostek za duzo.
Otrzymalem informacje z NFZ ze musze wycofać te 11 punktów za usługi ktore były ujete i zapłącone w rachunkach.
Nie bardzo wiem jak to moge poprawic, gdyz juz przeszedlem na nowy system rozliczeniowy.
Obecnie jak chcialbym wycofac te 11 jednostek, a majac umowe z Nowym systemie nie moge wyslac odpowiednim rapostem satystycznym tych danych z 2009r.
Jak mozna przejsc majac umowe z 2009r na nowy system rozliczeniowy ale po stronie KSPPS. Jak mozna wygenerowac taki raport statystyczny za umowy z 2009r aby uwzglednił te pozycje usuniete w wersji 5.2.0 czyli obowiazujacej w 2011.
Obecnie jak chce wygenerowac taki raport statystyczny to moge tylko za 2011, inne okienka sa poblokowane. Rozumiem ze nalezy sie zglosic do Kamsoftu , tylko czy Oni pomoga i jak temu zaradzic, Pozdrawiam i czekam na pomoc dzieki