Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
WitamDzisiaj musialem przeinstalowac system i po tym zainstalowalem KS-PPS i niestety nie odpalilo.Po zainstalowaniu KS-PPS wersja 2009.00.4.2 program wlacza sie i na dole wyswietla ze sparadza licencje i koniec co mozna z tym zrobic zeby to odpalic do konca system to Windows 7.
Wersja 2009.00.4.2 ?? poważnie... tak poważnie ale juz sprawe zaltwilem wiec mozna powiedziec ze pytania nie bylo
Cytat: BoloSr w Marca 05, 2011, 18:15:21 pmWersja 2009.00.4.2 ?? poważnie... tak poważnie ale juz sprawe zaltwilem wiec mozna powiedziec ze pytania nie bylo Nie gniewaj się ale poprawiłeś mi humor cieszę się również że Sobie poradziłeś.
Nowy pewnie jest na FB 2.5
odinstalować starego fbzainstalować fb 2,5
Odisnstalować ks-ppsOdinstalować nowego firebirdaZainstalować firebirda 2.0 (pobranego ze strony Kamsoftu)Zainstalować KS-ppsOczywiście przed jakimkolwiek odisnstalowaniem i usuwaniem zabezpiecz gdzieś kopię bezpieczeństwa czy też bazę
...oki zaraz tak bede kombinowal gdzie jest odinstalowanie ks-pps w W7 bo go nie widze na liscie programow czy mam poprostu go wywalic i tyle
Cytat: BoloSr w Marca 05, 2011, 19:53:16 pm...oki zaraz tak bede kombinowal gdzie jest odinstalowanie ks-pps w W7 bo go nie widze na liscie programow czy mam poprostu go wywalic i tyle oczywiście kopie bezpieczeństwa masz??