Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Michał spróbuj usunąć adres mailowy z alertów i dodać go ponownie. Do mnie np. alerty zawsze przychodziły a do innych osób wiem, że nie chciały.
Cytat: LilkaD w Marca 05, 2011, 11:35:18 amTo się nazywa "błędne koło"! Raprt rozliczeniowy za VII-XII NFZ zwyczajnie odrzuca, bo VIII-XII zablokowany. Raport za VII NFZ weryfikuje negatywnie, bo brak limitu. Przepraszam za uproszczenia, piszę z pamięci, bo NFZ ma przerwę techniczną.Trochę to dla mnie dziwne, gdyż jak dla mnie blokada obowiązuje raporty statystyczne. Natomiast rozliczeniowe wysyłać można cały czas. Przynajmniej u nas tak jest.
To się nazywa "błędne koło"! Raprt rozliczeniowy za VII-XII NFZ zwyczajnie odrzuca, bo VIII-XII zablokowany. Raport za VII NFZ weryfikuje negatywnie, bo brak limitu. Przepraszam za uproszczenia, piszę z pamięci, bo NFZ ma przerwę techniczną.
Przciecież w Outlooku zaznaczasz, żeby usuwał pliki z serwera dopiero jak je w nim usuniesz, więc możesz dalej trzymać te swoje ważne rzeczy.
Trochę to dla mnie dziwne, gdyż jak dla mnie blokada obowiązuje raporty statystyczne. Natomiast rozliczeniowe wysyłać można cały czas. Przynajmniej u nas tak jest.
A u nas zgodnie z komunikatem który przytoczyłem na początku tego wątku blokada obowiązuje statystyczne i rozliczeniowe
Cytat: Paweł w Marca 05, 2011, 18:51:38 pmMichał spróbuj usunąć adres mailowy z alertów i dodać go ponownie. Do mnie np. alerty zawsze przychodziły a do innych osób wiem, że nie chciały.u mnie np. na skrzynkę na wirtualnej nic nie przychodziło ale już na gmaila przychodzi....może to też ma jakieś znaczenie .....