Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
zainstalowałam nową wersję pps - zbiorczy raport ok ale deklaracje na szoi się nie importują:Szczegółowy opis błęduBłąd systemowy:Etap przetwarzania okresu, za który jest lista, inny niż Import listOpis operatora:Lista przesłane po terminie. Rozpoczęto już weryfikację list POZ. Nie jest już możliwe zaimportowanie tej listy w danym okresie.
Mam ten sam błąd. Lista jest na pewno za listopad - juz wcześniej przeczytałem powyższy wpis, upewniłem się, że mam najnowszą aktualizację 2010.05.0.0, listę wygenerowałem za listopad i tak ona widnieje na liście w SZOI: rok 2010, okres 11.
Cóż, generalnie dziś w chyba wszystkich OW trwa gorączka aktualizacji oprogramowania. Może po prostu chwilę poczekać i wysyłać np. od jutra wszelkie dane ??
Błąd systemowy:Etap przetwarzania okresu, za który jest lista, inny niż Import listOpis operatora:Lista przesłane po terminie. Rozpoczęto już weryfikację list POZ. Nie jest już możliwe zaimportowanie tej listy w danym okresie.