Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie można znaleźć składnika ItRpc.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten błąd.Niestety ponowna instalacja nie naprawia.....
Powtórz aktualizacje i tym razem kliknij tak, tez tak mam na jednym z komputerów
Jak mam teraz ponownie zrobić aktualizację gdy program mi się nie uruchamia tylko się zatrzymuje na w/w komunikacie??
WitamCiąg dalszy moich kłopotów z instalacją KSPPS.Zarzuciłam instalację na komp, który woła o ItRpc.dll.
Na innym kompie z WIN XP instaluję nowy KS, mam kłopoty z połączeniem się z EWD.Jakieś hasło wreszcie przyjmuje i jest OK.Od czego to zależy? I czy możliwość aktualizacji zależy od poprawnego skonfigurowania EWD?
Bazę biorę z Instalacji, na której nie można aktualizować. Pisze:....Wylogowany.Ta baza jest w niższej wersji niż moja instal. Baza się wczytuje i pyta , czy ją potraktować KSinstal.Odp. tak. Instalacjia jest pełna błędów, ale kończy się.
Program jakoś chodzi, ale dziś raport rozlicz. zrobił całościowy, nie jet aktywna funkcja "Do limitu" i sąsiednieKomunikat błędu: brak "LP"...Najwyraźniej instalacja, z którą wymieniam się bazą, jest uszkodzona.Chciałabym usprawnić swoją instalację i przewieźć na inny komputer.Czy mam szansę to zrobić bez Kamsoftu?Proszę o radę.Pozdrawiam - egol